Welke sieraden kan je laten graveren?

Het is misschien wel één van de trends van het moment, we zien het steeds vaker terug; een gepersonaliseerd sieraad. Sommige kiezen ervoor om een naam te laten graveren, een vingerprint af te laten drukken of om de plaats van ontmoeting in een sieraad te laten schrijven. Tegenwoordig krijg je via veel sieraden online shops al vaak de mogelijkheid om voor een meerprijs een gave gravure te laten plaatsen. De meest voorkomende gravure? Armbanden! Maar wist je dat je in andere sieraden ook prachtig kan laten graveren? Lees snel met ons mee en doe inspiratie op; een gegraveerd sieraad is een cadeautje voor een ander, maar ook voor jezelf!

Ringen!

Al jaren geleden werden ringen voor het eerst gegraveerd. Hierbij kan je denken aan een trouwdatum aan de binnenkant van de ring, of misschien wel een geboortedatum. Tegenwoordig gaat het graveren op een ring een stukje verder dan dat; zo zijn er ringen waar je een vingerprint op kan laten afdrukken. Een ander hip idee? De coördinaten van de plek waar jij en jouw beste vriendin, of iemand anders die je wilt verrassen, laten graveren!

Kettingen

Naast de armbanden en ringen, wordt er vaak voor gekozen om een mooie ketting te laten graveren. Het graveren van kettingen komt op verschillende manieren voor; sommigen laten een bedeltje graveren en hangen deze aan de ketting, anderen kiezen er juist voor om het slotje te laten graveren of om een wat dikkere (schakel-)ketting uit te kiezen en juist op de ketting zelf een gravure te plaatsen. Voor welke variant je ook kiest, wanneer je een ketting met een gravure cadeau geeft weet je in ieder geval zeker dat je een dierbaar, tijdloos én mooi cadeau in handen hebt en de ontvanger een grote glimlach zal bezorgen!

Horloge

Ja zeker, het laten graveren van een horloge wordt steeds populairder. Je kan een horloge op verschillende manieren laten graveren; zo kan je ervoor kiezen om een gravure te laten plaatsen in het uurwerk, maar ook juist aan de onderkant van het horloge (op het stuk dat de huid raakt dus). Wil je liever een nog andere manier van graveren? Op sommige websites kan je er ook voor kiezen om de horlogeband te laten graveren; misschien wel onze favoriet!

Wist je dat… je niet alleen sieraden kan laten graveren, maar bijvoorbeeld ook kan kiezen voor een gegraveerd bestek of een ander cadeau, zoals een borrelplank? Met een gravering in een cadeau sla je de spijker in ieder geval op z’n kop; persoonlijker ga je het niet krijgen!

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Artsdecoratiefs
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart