Lunch mee naar werk; kies voor een lunchbox met vakjes!

Aluminiumfolie, afsluitbare zakjes, boterhamzakjes of lunchboxes… er zijn tal van mogelijkheden om jouw lunch mee naar werk, school of een dagje uit mee te nemen. Onze favoriet? Een lunchbox met vakjes! Een lunchbox met vakjes is in veel gevallen erg geliefd en dat is niet zomaar… er zitten ontzettend veel voordelen aan het gebruiken van een lunchbox met vakjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

De schijf van vijf

Een van de belangrijkste redenen om een lunchbox met vakjes aan te schaffen en te gebruiken voor het vervoeren van jouw overheerlijke lunch, is omdat het kan helpen met gezonder eten. Door de verschillende vakjes kan je namelijk gemakkelijk verschillende soorten voeding scheiden. Hierdoor kan je dus een gevarieerde lunch meenemen op een efficiënte manier, in plaats van 2 boterhammen in een boterhamzakje! Gebruik bijvoorbeeld het ene vakje voor groenten, het andere vakje voor jouw dagelijkse brood en een derde vakje voor een lekkere snack. Je kan de schijf van vijf als geen ander verdelen in een lunchbox met vakjes! Wanneer je deze soort lunchbox gebruikt kan je jezelf er dus makkelijker van verzekeren dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt!

Steentje bijdragen aan het milieu

Een andere reden om een lunchbox met vakjes aan te schaffen is omdat het een milieuvriendelijke keuze is. Wanneer je een lunchbox aanschaft, kan je het gebruik van plastic zakjes of aluminiumfolie verminderen. Op deze manier verminder je de hoeveelheid afval die je produceert!

Bespaar geld

Zit jij ook weleens in de knoop met het feit dat jouw boterhammen geplet zijn door jouw laptop, of dat die ene snack waar je al uren naar uitkijkt verfrommeld in je tas zit? Wanneer je jouw box stevig bewaart in een lunchbox, kan je ervan uitgaan dat jouw lunch lekker vers blijft en dat alles nog in tact is wanneer je het gaat eten. Dit scheelt een hoop gedoe én geld. Je bespaart namelijk gelekte komkommer of smeerkaas in je tas, en daarnaast hoef je niet altijd naar de kantine of een vendingmachine om eten te kopen!

Makkelijk te vervoeren

De meeste lunchboxen met vakjes (en dan vooral die van MyMepal!) zijn ontzettend handig te vervoeren. Harde case en compact; waardoor ze gemakkelijk en zonder meten en passen in je handtas of rugzak passen. Bovendien zijn lunchboxen voorzien van een stevige sluiting; hoef je dus niet bang te zijn dat je lunch verspreid ligt tussen de andere inhoud van je tas!

Porties controleren

Wil je graag gezond eten en zorgen dat je niet te veel binnenkrijgt? Ook daarvoor is een lunchbox een goede keuze! Hierdoor kan je ’s ochtends (of zelfs ’s avonds) al bewuste keuzes maken in de hoeveelheid lunch die je meeneemt, en hoef je niet op het moment suprême (met onuitstaanbare trek) te beslissen wat je bestelt in de kantine. Hierdoor zorg je er dus voor dat je niet te veel eten binnen krijgt en je je porties controleert.

 

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Artsdecoratiefs
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart