De kunst van het kiezen van sieraden voor speciale gelegenheden

Stel je voor: je hebt binnenkort de bruiloft van je goede vriendin. Je hebt een prachtige jurk gekocht die perfect past bij de gelegenheid. Maar welke sieraden ga je hierbij dragen? Kies je gouden sieraden, zilveren of juist met kleur? Verschillende gelegenheden vragen om verschillende sieraden. Heb je een bruiloft, Nieuwjaarsfeestje of een Valentijnsdiner? Lees snel verder en ontdek de beste sieraden voor speciale gelegenheden waarvoor je bent uitgenodigd! 

Bruiloften

Voor een bruiloft van familie of goede vrienden kies je vaker voor een elegante, maar toch ook subtiele outfit. De aandacht gaat immers naar de bruid. Subtiliteit is de sleutel, ook in sieradenkeuze. Ga voor tijdloze stukken, zoals parels of diamanten. Een paar pareloorbellen en een eenvoudige diamanten ketting stralen een verfijnde en klassieke uitstraling uit. Vermijd te opvallende sieraden die kunnen afleiden van de bruid of het bruidspaar. Bij twijfel: less is more. 

Kerst- en Nieuwjaarsfeesten

Tijdens de feestdagen is het moment om uit te pakken met je outfit en sieraden! Denk aan kleurrijke sieraden die passen bij de feestelijke sfeer. Een rode of groene edelsteen geeft een leuke en feestelijke touch aan je look. Niet gek op gekleurde sieraden? Kies dan een sieraad met meer sparkle! Lange oorbellen met meerdere steentjes of een ketting met allemaal schitterende diamantjes passen ook erg goed.

Romantisch diner

Jubilea of een Valentijnsdiner zijn momenten van liefde en vreugde. Heb je al eens een sieraad cadeau gekregen van je geliefde? Dan is dit zeker een uitstekend moment om deze te dragen! Hartvormige hangers of rode edelstenen zijn perfect voor deze gelegenheid.

Daarnaast zijn sieraden ook een superleuk jubileumcadeau om te geven. Denk aan het graveren van een speciale datum of een liefdevolle boodschap op een ring of hanger. Dit is een leuke manier om gedeelde herinneringen levenslang te laten vastleggen in prachtige sieraden. 

Gala’s en formele evenementen

Bij gala’s en formele evenementen is het tijd om te schitteren. Grote, glinsterende oorbellen en statement-kettingen zijn ideaal. Investeer in sieraden met echte edelstenen, zoals saffieren, robijnen of smaragden. Deze vallen net wat meer op en zorgen voor een onvergetelijke indruk. Jij krijgt deze avonden vast de vraag waar je die ene ketting hebt gekocht!

Verjaardagen

Op je verjaardag is het leuk om te gaan voor sieraden die je persoonlijke stijl weerspiegelen. Heb je weleens gehoord van geboortestenen? Elke maand van het jaar heeft zijn eigen geboortesteen. Bekijk welke steen bij jouw geboortemaand past en laat dit verwerken in een opvallende ring, ketting of armband. Dit zorgt voor een uniek en persoonlijk tintje aan je outfit.

Heb je jouw droomsieraad nog niet gevonden? Bekijk dan eens de website van Veerman Juwelen of bezoek de fysieke winkel voor persoonlijk advies!

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Artsdecoratiefs
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart